Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copaci căzuți sub greutatea zăpezii
16.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 210

Ninsoarea adundentă din ultimele zile crează probleme la Slatina. Echipajele Direcției de Dezvoltare Urbană au intervenit pe mai multe străzi din oraș, pentru a tăia crengile care au cedat sub greutatea zăpezii. Acestea au blocat trotuarele și au căzut pe firele de curent electric, dar și pe mașini. Autoritățile fac apel la șoferi să evite pe cât posibil, în aceste zile, să mai parcheze sub copaci.


Echipajele de la Dezvoltare Urbană Slatina intervin încă de azi-noapte, pe mai multe străzi din oraș, pentru a tăia crengile rupte de zăpadă. Acestea au blocat mai mule trotuare și străzi, iar în unele cazuri și autoturismele peste care s-au prăbușit.
Angajații de la Dezvoltare Urbană au tăiat crengile și au eliberat trotuarele și alte căi de acces, blocate de crengile copacilor. Angajații societății îi sfătuiesc pe șoferi să nu mai parcheze sub copaci, în următoarele zile.
De asemenea, lucrătorii de la Dezvoltare Urbană au intervenit astăzi și pentru deszăpezirea trotuarelor pe mai multe străzi din oraș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE