Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A scăpat de viața de pe străzi
07.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3985

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.


Marcel Ciocârlan, cunoscut drept Isus, care ani de zile a hoinărit pe străzile orașului, dar și prin județ duce o viață mai bună. Anul trecut pe vremea asta umbla desculț, netuns și murdar, dormea pe unde apuca și mânca ce găsea în gunoaie. A suferit ani la rând de foame și de frig, iar acum are un pat și o masă caldă. El a fost luat de pe stradă de autorități, la începutul acestui an, după ce mult timp a refuzat ajutorul lor. Este internat la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci și primește chiar și o pensie.
Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, spune că cel mai greu îi era iarna, când înfrunta cu greu gerul năprasnic.
Managerul Spitalului din Schitu Greci vrea să îl ajute și mai mult pe homless-ul Slatinei. Încearcă să îi găsească o locuință pentru a nu mai ajunge înapoi în stradă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE