Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În căutarea celui mai bun pește
06.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 520

Nelipsit de pe mesele oltenilor în ziua de Sfântul Nicolae, peștele a fost la mare căutare astăzi. Proaspăt sau congelat, întreg sau rondele, carnea de pește s-a regăsit în meniul multor familii. Așa că pescăriile s-au aprovizionat cu marfă din belșug, iar cumpărătorii au fost mult mai mulți decât într-o zi obișnuită.


Sănătos și gustos, peștele a fost unul din cele mai căutate alimente astăzi. Cum în calendarul ortodox este dezlegare la pește, mulți olteni au păstrat această tradiție și luat cu asalt pescăriile, dis de dimineață. Comercianții se pot bucura de vânzări mai mari și de venituri pe măsură.
Chiar dacă țin sau nu postul Crăciunului, oltenii au păstrat totuși obiceiul de a mânca pește în această zi de mare sărbătoare. Cu toate că este mai scump, peștele proaspăt a fost și cel mai căutat.
La magazinele de profil din Slatina, prețul unui kilogram de știucă este de 20 de lei, sturionul costă 36 de lei, crapul 18 lei, în timp ce rondelele de somon se vând cu 35 lei kilogramul, iar macroul cu 16 lei kilogramul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019