Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Voluntariatului, marcată la Slatina
04.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 161

Ce înseamnă să fii voluntar și cum se acordă primul ajutor? Asta au învățat, astăzi, elevii de la mai multe unități de învățământ din Slatina și din Potcoava. A fost Ziua Internațională a Voluntariatului, care are loc în fiecare an pe 5 decembrie, iar pompierii au desfășurat o serie de activități în unitățile de învățământ, dar și la sediul Detașamentului de Pompieri din Slatina, pentru a marca evenimentul. Mulți dintre tineri au spus că interesați să devină voluntari.


În fiecare an, pe 5 decembrie, este marcată Ziua Internațională a Voluntariatului. Evenimentul a fost marcat astăzi și la Satina de pompierii din cadrul Inspectoraului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab“ al județului Olt. Aceștia au desfășurat o serie de activități în rândul elevilor, dar și al cetățenilor, pentru a le vorbi despre voluntariat.
La acțiunea desfășurată astăzi au participat și două tinere care desfășoară voluntariat la ISU Olt, chiar de anul acesta. Alexandra și Andreea au povestit cum au ales această activitate și cât de folositoare le este.
Elevii au fost interesați să afle informații despre munca de voluntariat, iar unii au spus că se gândesc chiar să se înscrie la cursuri.
Reprezentanții ISU, dar și tinerele voluntare îi sfătuiesc pe elevi să aleagă această activitate pentru că le va folosi pe viitor.
La ISU Olt există peste 50 de voluntari, iar șapte dintre ei desfășoară deja intervenții împreună cu echipajele SMURD.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE