Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Moș Nicolae face ultimele cumpărături
05.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 123

A mai rămas puțin până la sărbătoarea de Moș Nicolae, așa că ajutoarele de nădejde ale moșului, părinții și bunicii au luat cu asalt magazinele în căutarea celor mai inspirate cadouri. Mulți spun că au bugetul limitat, astfel că se rezumă doar la câteva dulciuri și jucării, urmând ca de Crăciun, moșul să fie ceva mai bogat.


Comercianții s-au aprovizionat serios pentru Moș Nicolae. Rafturile sunt pline cu mașinuțe, păpuși, jocuri creative, puzzle-uri sau plușuri, la prețuri pentru toate buzunarele. Și cum sărbătoarea bate la ușă, în această dimineață mulți slătineni au luat cu asalt magazinele de specialitate. Dacă pe vremuri darurile de Moș Nicolae nu depășeau dimensiunea unei ghetuțe, acum pretențiile au crescut, iar nuielușa nu prea mai este la modă, părinții preferând să-i bucure pe micuți indiferent dacă au fost sau nu cuminți.
Între 100 și 200 de lei este bugetul alocat anul acesta de majoritatea familiilor, pentru darurile de Moș Nicolae.
Așa că, dragi copii pregătiți-vă ghetuțele pentru că în noaptea aceasta moșul are tolba plină cu daruri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019