Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au apărut primii brazi
05.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 119

Cu aproximativ o săptămână mai devreme decât anul trecut, primii brazi au apărut deja în Piața Zahana. Până la această dată doar un comerciant și-a adus pomii de crăciun spre vânzare, iar prețurile variază între 80 și 130 de lei, acestea putând fi negociabile.


Trei săptămâni mai sunt până la cea mai mare sărbătoare a iernii: Nașterea Domnului. Și cum bradul este principalul simbol al Crăciunului, iar împodobitul lui este un obicei păstrat de majoritatea slătinenilor, acesta nu a întârziat să apară în cea mai mare piață din Slatina. Prețul este același ca cel de anul trecut și diferă în funcție de dimensiunea pomului de Crăciun.
Pentru cei cu venituri mai mici și care doresc să aibă totuși mirosul bradului în case de sărbători, vânzătorii au pregătit coronițe, crenguțe sau ornamente din brad. Chiar dacă se află pe piață de câteva zile, singurul comerciant din Piața Zahana spune că vânzările au mers neașteptat de bine, și speră la un profit generos anul acesta.
Ca și în anii trecuți, slătinenii pot opta pentru un brad autohton sau unul adus de peste hotare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019