Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se distribuie tichetele sociale la Slatina
02.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 170

A început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun, la Slatina. Prima tranșă de beneficiari a intrat deja în posesia bonurilor încă de săptămâna trecută, iar ceilalți le poat ridica de la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială, începând de astăzi. Peste 6.200 de persoane primesc acest ajutor, oferit de Primăria Slatina, în prag de sărbători.


Se distribuie tichetele sociale la Slatina. Pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 de lei, dar și persoanele cu handicap grav sau accentuat care au solicitat acest sprijin primesc, în această perioadă, tichete în valoare de 100 de lei. Cei care au avut dosarele în ordine le-au primimit sau urmează să le primească prin poștă. Ceilalți le vor ridica de la sediul direcției.
Tichetele sociale vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 73 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi primită de fiecare beneficiar, o dată cu ridicarea tichetelor.

Toate tichetele vor ajunge la beneficiari înainte de sărbători, astfel încât aceștia să își poată face cumpărăturile necesare.
În această campanie, numărul beneficiarilor este ceva mai mic, scăderea fiind cauzată de majorarea veniturilor pensionarilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE