Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O șansă pentru persoanele cu dizabilități
03.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 188

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a organizat astăzi Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilități, eveniment care dă șansa acestor categorii de oameni la o viață mai bună. Opt angajatori au oferit 16 locuri de muncă pentru cei interesați, iar numărul participanților a depășit așteptările organizatorilor.


În fiecare an, pe 3 decembrie se sărbătorește Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități. AJOFM Olt a marcat această zi prin organizarea unei noi ediții a Bursei locurilor de muncă pentru această categorie. Sub egida „Pot ce poți și tu, angajează-mă!”, evenimentul a avut drept scop facilitarea accesului oamenilor vulnerabili pe piața muncii și interacțiunea lor directă cu agenții economici.
Îngrijitor animale, muncitori necalificați sau vânzător sunt câteva posturi oferite de angajatorii prezenți la bursă, joburi pentru care participanții s-au arătat interesați.
Statul stimulează firmele care angajează persoane cu dizabilități. Subvenția lunară este de 2.250 de lei și se acordă proporțional cu timpul lucrat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE