Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cadastru în extravilan pentru 100 de localități
06.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 208

Etapele a III și a IV-a ale Programului Național de Cadastru și Carte Funciară aduc bani în plus pentru cadastrarea unor suprafețe din extravilan. În total, 100 de localități din județul Olt vor primi câte 155.000 lei din partea Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, lucrările urmând să se încheie în 2019.


Primăriile din Olt primesc din nou bani pentru continuarea lucrărilor de cadastru pentru suprafețele din extravilan. În prezent se derulează etapele III și IV, iar finanțarea este acordată primăriilor, care vor încheia la rândul lor contracte de prestări servicii cu firme specializate în lucrări de cadastru.

Primăriile, dar și firmele contractante au un termen limită până la care trebuie să emită cărțile funciare, anunță cei de la oficiul de cadastru.
În Județul Olt s-au mai încheiat contracte pentru cadastrarea gratuită a extravilanelor și în anii anteriori, fiecare primărie având deja cel puțin un sector din extravilan cadastrat cu fonduri de la Agenția Națională de Cadastru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019