Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prevenția salvează vieți!
05.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 63

Organizația de femei a PNL Olt a organizat, sâmbătă, la Slatina, o dezbatere regională pe tema cancerului la sân. La eveniment a fost prezent și europarlamentarul Cristian Bușoi, membru al Comisiei de mediu, sănătate publică și siguranță alimentară.


Cancerul la sân este cea mai frecventă boală oncologică, peste 8.000 de femei fiind diagnosticate anual în România. Depistat în fază incipientă, acest cancer poate fi vindecat, de aceea medicii recomandă efectuarea unei ecografii sau a unei mamografii o dată pe an. Peste 100 de femei din județul nostru au participat sâmbătă la dezbaterile inițiate de organizația de femei a PNL Olt, pe tema cancerului la sân.
Campaniile de informare pe tema prevenirii și combaterii cancerului la sân vor continua în județul Olt. Femeile liberale intenționează să încheie contract cu o clinică pentru consultații gratuite de depistare precoce a cancerului la sân.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019