Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au donat sânge alături de preotul Iagăru
05.11.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 159

30 de persoane din municipiul Caracal, cadre medicle, dar și măicuțe, au venit astăzi la Centrul de Transfuzie Saguină din Slatina, pentru a dona sânge. Acțiunea face parte din campania „Donează sânge“, inițiată de preotul Ion Iagăru, de la biserica Spitalului Municipal Caracal. Pentru gestul lor, donatorii au fost răsplătiți și cu o vizită la mânăstirile importante din județul Olt.


Mobilizare pentru donare de sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina, în această dimineață. Zeci de persoane din Caracal au răspuns campaniei „Donează sânge“, demarată de preotul Ion Iagăru, pentru a ajuta persoanele aflate în suferință. Nu este prima acțiune de acest gen, iar campanii similare se vor mai desfășura și pe viitor, spune preotul Iagăru, care încearcă să mobilizeze cât mai multe persoane, pentru salvarea de vieți.
Mulți dintre donatorii de astăzi au mai răspuns apelului făcut de preot și cu alte ocazii. Au donat sânge pentru a salva de la moarte copii, tineri sau bătrâni.
Campania de donare de sânge a început de Facebook și prin afișe postate în unitățile medicale. Preotul Ion Iagăru spune că cei care donează sunt adevărați eroi.
Cele 30 de persoane care au donat sânge astăzi au mers apoi într-o vizită, la mânăstirile din județul Olt. Preotul Ion Iagăru este implicat și în alte acțiuni sociale și campanii umanitare prin care ajută copiii și persoanele aflate într-o situație dificilă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019