Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
85 pe un loc, la Poliție
10.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1156

85 de candidați s-au înscris pentru un singur loc vacant la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Doar 52 s-au mai prezentat apoi la examenul psihologic, pe care trei dintre ei l-au și picat. Pentru alte două posturi, în schimb, concurența nu a mai fost la fel de mare. Dacă la Serviciul Logistic s-au înscris doar trei persoane, la Serviciul Criminalistic nu a existat niciun candidat.


Este concurență mare pentru un singur post scos la concurs la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Pentru un post de ofițer specialist și-au depus dosarul zeci de candidați. Față de alte concursuri, la acesta au putut participa atât persoane din sursă externă, cât și angajați ai Poliției.
Pentru alte două locuri vacante la Poliția Olt, situația este alta. Pentru un post de ofițer la Serviciul Logistic s-au înscris doar trei persoane, iar la Serviciul Criminalistic nu s-a înscris nimeni, deși era un post neocupat. După testarea psihologică urmează examenul scris, care va avea loc pe 3 noiembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE