Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
85 pe un loc, la Poliție
10.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1162

85 de candidați s-au înscris pentru un singur loc vacant la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Doar 52 s-au mai prezentat apoi la examenul psihologic, pe care trei dintre ei l-au și picat. Pentru alte două posturi, în schimb, concurența nu a mai fost la fel de mare. Dacă la Serviciul Logistic s-au înscris doar trei persoane, la Serviciul Criminalistic nu a existat niciun candidat.


Este concurență mare pentru un singur post scos la concurs la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Pentru un post de ofițer specialist și-au depus dosarul zeci de candidați. Față de alte concursuri, la acesta au putut participa atât persoane din sursă externă, cât și angajați ai Poliției.
Pentru alte două locuri vacante la Poliția Olt, situația este alta. Pentru un post de ofițer la Serviciul Logistic s-au înscris doar trei persoane, iar la Serviciul Criminalistic nu s-a înscris nimeni, deși era un post neocupat. După testarea psihologică urmează examenul scris, care va avea loc pe 3 noiembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019