Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele pregătiri pentru „Ziua Recoltei”
09.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 179

„Ziua Recoltei” va fi sărbătorită pentru al doilea an consecutiv la Slatina. Și de această dată, legumele și fructele de sezon, dar și alte produse tradiționale vor fi vedetele evenimentului organizat de Direcția pentru Agricultură Olt, în colaborare cu Primăria Slatina și Consiliul Județean Olt. La această sărbătoare sunt așteptați reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului.


Pregătirile pentru noua ediție a „Zilei Recoltei” sunt pe ultima sută de metri, la Slatina. Încă de ieri, pe Esplanada orașului, acolo unde va avea loc evenimentul, au fost amplasate standuri în aer liber, pe care va fi expusă marfă de cea mai bună calitate, promit organizatorii. Startul acestei sărbători se va da mâine, cu începere de la ora 10.00.

Organizatorii promit prețuri accesibile pentru mărfurile expuse, asemănătoare cu cele din piețele slătinene.
Cel care a promovat legea referitoare la „Ziua națională a produselor agroalimentare românești” este președintele Comisiei pentru Agricultură, Alexandru Stănescu. El va fi prezent mâine la Slatina, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Botănoiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE