Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se așteaptă cererile pentru ajutoarele de încălzire
09.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 118

Slătinenii care au venituri mici și pot beneficia de ajutorul de încălzire a locuinței sunt așteptați să depună cereri la Direcția de Protecție și Asistență Socială din Slatina. Până în prezent au fost înregistrate puține solicitări, deși sezonul rece bate la ușă.


 O săptămână mai au la dispoziție slătinenii care vor să obțină ajutoarele de încălzire pentru luna octombrie. Solicitarea subvenției se face la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială din strada Frații Buzești, în orașul de jos. Până în prezent, numărul solicitanților este mic, însă va crește cel mai probail de luna viitoare, când temperaturile vor scădea și mai mult.
Familiile care beneficiază de ajutor social și folosesc lemnele ca sursă de încălzire vor beneficia de subvenție fără să mai depună cerere.

Reprezentanții Direcției de Protecție și Asistență Socială din Slatina le reamintesc cetățenilor că numai cei care depun cereri în prima parte a lunii primesc ajutoarele de încălzire pentru luna în curs. Pentru cererile înregistrate în a doua parte a lunii, ajutoarele vin în luna următoare. Valoarea subvenției este la fel ca anul trecut, iar veniturile până la care se acordă sprijinul financiar sunt, ca și până acum, de cel mult 615 lei pe membru de familie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019