Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se așteaptă cererile pentru ajutoarele de încălzire
09.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 105

Slătinenii care au venituri mici și pot beneficia de ajutorul de încălzire a locuinței sunt așteptați să depună cereri la Direcția de Protecție și Asistență Socială din Slatina. Până în prezent au fost înregistrate puține solicitări, deși sezonul rece bate la ușă.


 O săptămână mai au la dispoziție slătinenii care vor să obțină ajutoarele de încălzire pentru luna octombrie. Solicitarea subvenției se face la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială din strada Frații Buzești, în orașul de jos. Până în prezent, numărul solicitanților este mic, însă va crește cel mai probail de luna viitoare, când temperaturile vor scădea și mai mult.
Familiile care beneficiază de ajutor social și folosesc lemnele ca sursă de încălzire vor beneficia de subvenție fără să mai depună cerere.

Reprezentanții Direcției de Protecție și Asistență Socială din Slatina le reamintesc cetățenilor că numai cei care depun cereri în prima parte a lunii primesc ajutoarele de încălzire pentru luna în curs. Pentru cererile înregistrate în a doua parte a lunii, ajutoarele vin în luna următoare. Valoarea subvenției este la fel ca anul trecut, iar veniturile până la care se acordă sprijinul financiar sunt, ca și până acum, de cel mult 615 lei pe membru de familie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE