Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă două săptămâni pentru tichetele sociale
08.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 622

Două săptămâni mai au la dispoziție slătinenii pentru depunerea cererilor privind acordarea de tichete sociale. Până în prezent sunt înregistrate 3.700 de solicitări. Reprezentanții Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială din Slatina fac apel la cetățeni să depună dosarele complete, pentru că altfel riscă pierederea ajutoarelor.


 Pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 de lei, dar și persoanele cu handicap grav sau accentuat din Slatina pot depune cereri pentru solicitarea tichetelor sociale de Crăciun încă două săptămâni, începând de astăzi. Până în prezent au fost înregistrate câteva mii de cereri.
Cererile pentru acordarea tichetelor sociale pot fi depuse până pe 19 octombrie, la punctele de distribuire deschise de Direcția de Protecție și Asistență Socială din Slatina.
Reprezentanții Direcției de Protecție și Asistență Socială atrag atenția pensionarilor să ia în calcul toate veniturile pe care le obțin, nu doar pensiile. De asemenea, cei care sunt tutori, curatori sau reprezentanți legali ai persoanelor cu handicap trebuie să aducă documente suplimentare. La Slatina, tichetele sociale în valoare de 100 de lei se acordă de două ori pe an, de Paște și de Crăciun.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019