Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă două săptămâni pentru tichetele sociale
08.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 613

Două săptămâni mai au la dispoziție slătinenii pentru depunerea cererilor privind acordarea de tichete sociale. Până în prezent sunt înregistrate 3.700 de solicitări. Reprezentanții Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială din Slatina fac apel la cetățeni să depună dosarele complete, pentru că altfel riscă pierederea ajutoarelor.


 Pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 de lei, dar și persoanele cu handicap grav sau accentuat din Slatina pot depune cereri pentru solicitarea tichetelor sociale de Crăciun încă două săptămâni, începând de astăzi. Până în prezent au fost înregistrate câteva mii de cereri.
Cererile pentru acordarea tichetelor sociale pot fi depuse până pe 19 octombrie, la punctele de distribuire deschise de Direcția de Protecție și Asistență Socială din Slatina.
Reprezentanții Direcției de Protecție și Asistență Socială atrag atenția pensionarilor să ia în calcul toate veniturile pe care le obțin, nu doar pensiile. De asemenea, cei care sunt tutori, curatori sau reprezentanți legali ai persoanelor cu handicap trebuie să aducă documente suplimentare. La Slatina, tichetele sociale în valoare de 100 de lei se acordă de două ori pe an, de Paște și de Crăciun.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE