Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copii smulși din brațele tatălui
05.10.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 2039

„Nu mi-am mai văzut băiatul de aproape opt luni, de când mama lui a plecat de acasă!”. Este strigătul disperat al unui tată care nu își mai găsește liniștea, pentru că nu își poate vedea copiii, în urma despărțirii de soția sa. Atât el cât și bunicii paterni ai celor doi copii spun că au încercat de multe ori să ia legătura cu cei mici, dar s-a lovit de un refuz categoric al mamei copiilor, deși există o hotărâre a instanței care stabilește programul de vizite.


 O familie distrusă într-o clipă, un copil care își vede tatăl în fugă, în pauza de la școală și unul care poate și-a uitat părintele de care a fost despărțit la începutul anului. Bunici care nu se opresc din plâns de dorul nepoților. Este povestea tristă, rostită cu lacrimi în ochi de Maria Dragomir, o femeie simplă și sinceră, măcinată de un conflict familial.
Copii au fost luați de acasă de mama lor fără ca tatăl sau bunicii să știe ce se va întâmpla.
De atunci, tatăl și bunicii o pot vedea pe fetiță doar în pauzele de la școală, iar pe băiat o singură dată în parc, dar nu s-au putut apropia de el. Oamenii sunt disperați și îi cer mamei să îi lase să vadă copiii pe care i-au crescut și îi iubesc atât de mult.
Tatăl este cu atât mai revoltat cu cât copiii lui stau toată ziua cu bunica maternă, o femeie bătrână și bolnavă. Mai mult, mama ar fi plecată toată ziua la iubitul său, iar cei mici sunt neglijați.
„…este ocupată cu chefurile, bețiile până noaptea târziu și plimbările pe terase, ceea ce o împiedică să se ocupe de buna creștere și educarea copiilor. Minorul de doi ani nu vorbește, iar minora nu este dusă la activități extrașcolare… Mă întreb cum doarme liniștită această mamă cu iubitul ei noapte de noapte, fără a ști ce se poate întâmpla cu copiii acesteia, având în vedere că au o vârstă fragedă, vârstă la care o adevărată mamă să fie în permanență lângă ei”, spune tatăl copiilor
În tot acest timp, fetița în vârstă de opt ani se topește de dorul tatălui și al bunicilor în casa cărora a petrecut ani întregi. „Tataie îl face pe tata dobitoc. Sunt tristă că nu mă lasă să îl văd de Paște pe tata. Mama mă învață să mint”, sunt câteva dintre gândurile așternute pe hârtie de fetița de smulsă de mama ei din brațele tatălui. Fata îi scrie tatălui mesaje de iubire, îi face desene și îl roagă să o ia la el acasă. Însă bărbatul nu poate face nimic să își vadă, măcar pentru câteva ore, cei doi copii. El a depus numeroase plângeri la poliție, în care reclamă faptul că femeia nu îi dă voie să își vadă copiii, încălcând astfel hotărârea judecătorească în care este specificat dreptul său la vizite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE