Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Agențiile de turism, verificate de ITM
12.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 268

Au fost controale la mai multe agenții de turism din județul Olt. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au verificat activitatea angajaților și dacă sunt nereguli cu privire la funcționarea unităților. Inspectorii ITM au descoperit date eronate în registrul general de evidenţă a salariaţilor.


 În cadrul Campaniei Naționale privind verificarea modului în care agențiile de turism respectă prevederile legale, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a desfășurat controale la mai multe agenții de turism din județ. Au fost verificate unități din orașele Slatina, Balș, Caracal și Corabia. Controalele au fost făcute în perioada 5 – 7 septembrie 2018.
În urma verificărilor au fost descoperite o serie de nereguli. Inspectorii ITM au dispus măsuri de remediere cu privire la corectarea înregistrărilor efectuate eronat în registrul general de evidenţă a salariaţilor, evidenţierea orei de început și a celei de sfârșit a programului de lucru și completarea regulamentului intern.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019