Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florarii, comercianții zilei
10.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 260

Florile au fost cele mai căutate, astăzi, la început de an școlar. Fiecare elev și părinte a căutat cele mai frumoase buchete pentru doamnele educatoare, învățătoare sau profesoare. Vânzările nu au fost spectaculoase, spun vânzătoarele, în timp ce clienții au spus că prețurile sunt cam mari.


 Standurile cu flori au fost la mare căutare, astăzi, peste tot. De la buchete simple, până la cele mai sofisticate, toți elevii sau părinții au cumpărat flori, pentru începerea noului an școlar. Florile de grădină au fost cele mai căutate.
În timp ce clienții sunt de părere că florile sunt cam scumpe, vânzătoarele susțin că prețurile sunt aceleași ca și în anii trecuți. Chiar și așa vânzările tot nu au fost pe măsura așteptărilor.
La primele ore ale dimineții, pe bulevardul A.I Cuza, oamenii au stat la rând să cumpere flori. Unii au ales buchete gata făcute, alții au făcut comandat buchete deosebite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019