Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florarii, comercianții zilei
10.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 258

Florile au fost cele mai căutate, astăzi, la început de an școlar. Fiecare elev și părinte a căutat cele mai frumoase buchete pentru doamnele educatoare, învățătoare sau profesoare. Vânzările nu au fost spectaculoase, spun vânzătoarele, în timp ce clienții au spus că prețurile sunt cam mari.


 Standurile cu flori au fost la mare căutare, astăzi, peste tot. De la buchete simple, până la cele mai sofisticate, toți elevii sau părinții au cumpărat flori, pentru începerea noului an școlar. Florile de grădină au fost cele mai căutate.
În timp ce clienții sunt de părere că florile sunt cam scumpe, vânzătoarele susțin că prețurile sunt aceleași ca și în anii trecuți. Chiar și așa vânzările tot nu au fost pe măsura așteptărilor.
La primele ore ale dimineții, pe bulevardul A.I Cuza, oamenii au stat la rând să cumpere flori. Unii au ales buchete gata făcute, alții au făcut comandat buchete deosebite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019