Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Camerele video, ajutoarele polițiștilor
07.09.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2194

Polițiștii locali au făcut primul bilanț din acest an al utilizării sistemului de supraveghere video din oraș. Camerele stradale și-au dovedit utilitatea atât pentru stabilirea vinovăției în producerea unor accidente rutiere, cât și pentru înregistrarea unor încăierări. Tot cu ajutorul sistemelor video au fost prinși tâlhari, dar și cei care au distrus mobilierul stradal ori au aruncat deșeuri în locuri nepermise.


Într-un top al situațiilor în care sistemul video al orașului și-a dovedit utilitatea, pe primul loc se situează tamponările sau accidentele rutiere surprinse de camere. Cu ajutorul imaginilor, oamenii legii au stabilit mai ușor vinovații.
La fel de utile s-au dovedit camerele video ale orașului și atunci când s-au făcut cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-au produs scandaluri sau încăierări.
Iar prinderea celor care voiau să arunce deșeuri în locuri nepermise s-a realizat, în mare parte, cu ajutorul camerelor video ale orașului.
De asemenea, mașini furate au fost recuperate după ce au fost identificate pe camerele de supraveghere, iar mai multe tâlhării au fost probate după ce sistemul de supraveghere a surprins traseele răufăcătorilor. Direcția Administrarea Patrimoniului și firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană, au solicitat imagini din sistemul de supraveghere pentru a-i depista pe cei care distrug mobilierul urban sau spațiile verzi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019