Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Camerele video, ajutoarele polițiștilor
07.09.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2173

Polițiștii locali au făcut primul bilanț din acest an al utilizării sistemului de supraveghere video din oraș. Camerele stradale și-au dovedit utilitatea atât pentru stabilirea vinovăției în producerea unor accidente rutiere, cât și pentru înregistrarea unor încăierări. Tot cu ajutorul sistemelor video au fost prinși tâlhari, dar și cei care au distrus mobilierul stradal ori au aruncat deșeuri în locuri nepermise.


Într-un top al situațiilor în care sistemul video al orașului și-a dovedit utilitatea, pe primul loc se situează tamponările sau accidentele rutiere surprinse de camere. Cu ajutorul imaginilor, oamenii legii au stabilit mai ușor vinovații.
La fel de utile s-au dovedit camerele video ale orașului și atunci când s-au făcut cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-au produs scandaluri sau încăierări.
Iar prinderea celor care voiau să arunce deșeuri în locuri nepermise s-a realizat, în mare parte, cu ajutorul camerelor video ale orașului.
De asemenea, mașini furate au fost recuperate după ce au fost identificate pe camerele de supraveghere, iar mai multe tâlhării au fost probate după ce sistemul de supraveghere a surprins traseele răufăcătorilor. Direcția Administrarea Patrimoniului și firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană, au solicitat imagini din sistemul de supraveghere pentru a-i depista pe cei care distrug mobilierul urban sau spațiile verzi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018