Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
OJPC Olt caută, dar nu găsește nereguli
20.08.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 506

Controale de sezon efectuate de angajații din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Olt. Unitățile de alimentație publică, magazinele care comercializează produse perisabile și băuturi răcoritoare au fost în vizorul comisarilor. În urma controalelor realizate, la nivelul județului Olt nu s-a găsit nicio unitate sau operator economic care să comercializeze produse care să pună sănătatea oamenilor în pericol.


Zilele călduroase cu temperaturi ridicate au pus comisarii OPC Olt la treabă. Fast-food-urile, pizzeriile, barurile, terasele, dar și magazinele care comercializează produse perisabile au fost în vizorul comisarilor. Pe lângă condițiile de expunere, prezentare și comercializare ale alimentelor, afișarea prețurilor și legalitatea funcționării unității oamenii legii au urmărit și alte aspecte.
82 de operatori economici, peste 5.000 de produse alimentare și 1.800 litri băuturi răcoritoare și alcoolice au fost verificate la nivelul județului nostru. Valoarea amenzilor aplicate ajunge la 40.000 de lei. Tot în această perioadă, comisarii au verificat legumele și fructele proaspete. Și aici s-au constatat deficiențe de informare a consumatorilor, fiind aplicate mai multe sancțiuni.
Și cum vara se consumă cele mai mult lichide, fie ele sucuri sau băuturi alcoolice, reprezentanții OPC au mai vizitat alți operatori care comercializau aceste produse. Doar patru dintre aceștia au fost sancționați pentru deficiențele minore constatate, valoare sancțiunilor fiind de 6.000 de lei. Acțiunea de control se află în desfășurare și va continua pe tot parcursul lunii august. 

OJPC Olt controale sancțiuni
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE