Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pașapoarte cu programări on-line
02.08.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 212

Gata cu cozile la ghișee la Serviciul de Pașapoarte Olt. Mulți dintre solicitanți se programează on-line, iar în acest fel este eliminată aglomerația de la ghișee, dar și drumul în plus până la sediul serviciului. Aproape 4.000 de pașapoarte au fost eliberate în trimestrul II al acestui an, mult mai multe față de 2017. Perioada de vârf este vara, când numărul cererilor se dublează.


 Este avalanșă de solicitări la Serviciul de Pașapoarte Olt. Mii de olteni care pleacă în vacanță în străinătate solicită un pașaport. Dacă până anul acesta, programărie se făceau doar la ghișeu, iar cozile erau interminabile, de acum se pot face și on-line, de pe calculator sau telefonul mobil. Deși la început, puțini știau despre acest tip de programări, acum tot mai mulți aleg această variantă.
Dacă în 2017, numărul pașapoartelor simple electronice și cel al paşapoartelor simple temporare eliberate a fost 3.541, anul acest, până în prezent, au fost eliberate 3.928. Apropae jumătate dintre acestea au fost eliberate pentru copii. Programările online se pot face astfel:
Programul la Serviciul de Pașapoarte este de luni până miercuri, și vineri, în intervalul 08.30 – 16.30, iar joi în intervalul 08.30 – 18.30. În funcție de solicitările cetățenilor se dispune prelungirea programului de lucru cu două ore.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019