Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajută și tu un școlar!
02.08.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 291

Episcopia Slatinei și Romanaților derulează și anul acesta campania socială „Ajută și tu un școlar”, prin intermediul căreia se colectează rechizite pentru elevii nevoiași. În fiecare biserică va fi amenajată o zonă în care enoriașii pot lăsa cărți, caiete, ghiozdane și alte obiecte de papetărie care vor ajunge la copii la începutul anului școlar. Anul trecut, peste 2.800 de copii din județ au primit rechizite în cadrul acestei campanii.


Preoții din Olt își dau mâna să ajute copiii din familiile nevoiașe să meargă la școală. Începând de pe 1 august și până pe 15 septembrie strâng rechizite în fiecare lăcaș de cult, în cadrul campaniei „Ajută și tu un școlar!”, aflată la a treia ediție.
Preoții și oamenii Bisericii vor fi primii care vor dona rechizite. Enoriașii le vor urma exemplul, iar la finalul campaniei tot preoții vor distribui rechizitele donate către familiile nevoiașe.
Rechizitele vor face fericiți mii de copii, care vor merge la școală cu ghiozdane, caiete, culori sau carioci noi, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți, când campania a avut ecou în tot județul.
Episcopia Slatinei și Romanaților ajută și copiii cu dizabilități din județ. Anul trecut au primit rechizite în valoare de 25.000 lei, prin implicarea preoților din tot județul.
 

episcopia ajuta si tu un scolar campanie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE