Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Beneficii pentru absolvenții de liceu
01.08.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 176

29 septembrie este termenul limită până la care absolvenții olteni care au promovat anul acesta Bacalaureatul se pot înregistra în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Aceștia pot beneficia fie de indemnizația de șomaj, fie de prima de inserție, dacă își găsesc un loc de muncă, în maximum 60 de zile de la absolvire.


 Pentru a beneficia de primă de inserție sau, după caz, de indemnizație de șomaj, absolvenții de învățământ liceal trebuie să se înregistreze ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Dacă pentru absolvenții care nu au promovat Bacalaureatul termenul limită de înscriere a fost 24 iulie, pentru cei care au trecut cu bine de examenul maturității și nu au posibilitatea să urmeze o facultate termenul limită este sfârșitul lunii septembrie.

1.500 de lei este suma maximă pe care statul o oferă absolvenților care își găsesc sau nu un job în această perioadă, timp de o jumătate de an.
Anul acesta, numărul absolvenților olteni care nu au promovat Bacalaureatul și au solicitat indemnizația de șomaj de la stat este de 400, cu 200 mai puțini decât anul trecut.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019