Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scandal între vecini, la Făgețelu
12.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 677

Scandal între două familii din comuna Făgețelu. Motivul - apa strânsă în urma ploilor din ultimele zile, care a ajuns dintr-o gospodărie în alta. Conflictul a degenerat seara trecută, când una dintre familii a atacat-o cu pietre pe cealaltă. A fost nevoie de intervenția poliției, care a aplicat și o amendă pentru înjurii și amenințări. Neînțelegerile sunt însă mai vechi și totul se petrece la doi pași de primărie și poliția din comună. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.


 Scandalul dintre cele două familii din comuna Făgețelu a izbucnit în urma ploilor din ultimele zile. Familia Voicu are curtea inundată, după ce toată apa de la vecinii săi s-a strâns acolo. Oamenii spun că problema s-a creat din cauza unui șanț pentru scurgerea apei din precipitații, săpat în gospodăria alăturată.
Apa băltește în curtea familiei Voicu de câteva zile, iar dacă nu intervenea poliția, toată gospodăria ar fi fost inundată, spune proprietara.

Femeia spune că vecinii săi o deranjează toată ziua și o amenință că îi vor face rău. Scandalul este însă mai vechi.

Cele două familii, cândva foarte apropiate, se dușmănesc acum de moarte. Seara trecută, aceștia s-au atacat cu pietre și a fost nevoie de intervenția poliției.

Scandalul a continuat în fața unui copil de șapte ani, care țipă disperat când mama lui leșină. Totul a fost filmat cu un telefon mobil.
Polițiștii l-au amendat pe bărbatul care a aruncat cu pietre, în curtea vecinilor.
Femeia acuzată susține că nu are nicio vină și nu înțelege reacția vecinilor.
Scandalul dintre cele două familii se vede din sediul primăriei, care se află la doar câțiva pași. Familia Voicu susține că primăria nu intervine, pentru că fiica vecinilor este angajată acolo, la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Aceasta spune că părinții săi nu ar avea nicio vină în acest conflict.
Viceprimarul Stelian Stoicescu spune că a fost găsită deja soluția rezolvării acestui scandal - un șanț care să colecteze apa strânsă în urma ploilor.
Acuzațiile între cele două familii sunt reciproce.
Am încercat să aflăm câte plângeri au fost făcute la poliție, numai că postul era închis. De la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt aflăm că nu există nicio plângere.
Mirela Voicu promite că va face șanțul care să le protejeze gospodăria de furia apelor. Rămâne de văzut dacă acest lucru va rezolva conflictul dintre cele două familii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE