Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Locală, cu ochii pe șoferii indisciplinați
11.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 72

Polițiștii locali continuă lupta cu șoferii indisciplinați în trafic. Numai în primele 10 zile ale lunii, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni, majoritatea pentru opriri și staționări neregulamentare. Deși a început ridicarea mașinilor din locurile interzise, șoferii continuă să sfideze și își lasă mașinile acolo unde au treabă.


 În fiecare lună, polițiștii locali din Slatina aplică sute de sancțiuni conducătorilor auto, pentru nereguli în trafic. Pe primul loc în topul greșelilor se află oprirea și staționarea neregulamentară. Apoi, circulația pe interzis, atât în cazul mașinilor mici, cât și a celor mari.
Șoferii nu sunt speriați nici de faptul că le pot fi ridicate mașinile.
Polițiștii fac apel la șoferi să nu mai sfideze regulile de circulație.

Amenda pentru oprire și staționare neregulamentară este de 290 de lei. Șoferii cărora le sunt ridicate mașinile le pot recupera de la sediul fostului Liceu de Construcții din Slatina, după ce plătesc o taxă de transport și una de depozitare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018