Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oferte pentru oltenii aflați în căutarea unui job
10.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 478

Lucrător comercial, zidar sau confecționer asamblor articole textile. Sunt principalele meserii în care angajatorii olteni caută personal. Nu mai puțin de 638 de locuri de muncă vacante sunt oferite prin intermediul AJOFM Olt, cele mai multe în Slatina.


Angajatorii olteni au obligația să comunice Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt toate locurile de muncă disponibile, în termen de cinci zile lucrătoare de la vacantarea acestora. În aceste zile, în Olt, sunt disponibile sute de joburi, în diferite domenii de activitate.
Cele mai multe joburi vacante sunt în Slatina, iar cele mai puține în Balș. Industria prelucrătoare este sectorul în care se pot angaja cei mai mulți olteni.

De la începutul anului și până în prezent, prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt au fost depistate 6.102 de joburi vacante, iar 5.093 persoane au fost încadrate în muncă. Joburile oferite prin AJOFM Olt se actualizează zilnic în funcție de oferta angajatorilor și se găsesc pe site-ul instituției.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018