Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii instituționalizați au trecut cu bine de examene
10.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 115

Prin emoțiile evaluării naționale și examenului de bacalaureat au trecut anul acesta și copiii instituționalizați din Olt. Potrivit conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, au fost 22 de elevi absolvenți ai clasei a VIII-a și 16 ai clasei a XII-a care au susținut în această perioadă examene. Aproape trei sferturi au reușit să promoveze, iar mulți dintre ei vor urma o formă de învățământ superior.


 Orfani sau abandonați de cei care le-au dat viață, copiii aflați în grija statului reușesc în mare măsură să-și găsească un rost în viață. Este momentul bilanțului pentru absolvenții învățământului gimnazial și liceal.
Georgeta Voicu, este unul dintre adolescenții care au reușit să promoveze examenul de bacalaureat. Tânăra are planuri mari pentru viitor.
Pentru a-și continua studiile, DGASPC Olt oferă copiilor sprijin financiar. 240 de lei este suma pe care o primesc lunar până la finalizarea cursurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018