Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii instituționalizați au trecut cu bine de examene
10.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

Prin emoțiile evaluării naționale și examenului de bacalaureat au trecut anul acesta și copiii instituționalizați din Olt. Potrivit conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, au fost 22 de elevi absolvenți ai clasei a VIII-a și 16 ai clasei a XII-a care au susținut în această perioadă examene. Aproape trei sferturi au reușit să promoveze, iar mulți dintre ei vor urma o formă de învățământ superior.


 Orfani sau abandonați de cei care le-au dat viață, copiii aflați în grija statului reușesc în mare măsură să-și găsească un rost în viață. Este momentul bilanțului pentru absolvenții învățământului gimnazial și liceal.
Georgeta Voicu, este unul dintre adolescenții care au reușit să promoveze examenul de bacalaureat. Tânăra are planuri mari pentru viitor.
Pentru a-și continua studiile, DGASPC Olt oferă copiilor sprijin financiar. 240 de lei este suma pe care o primesc lunar până la finalizarea cursurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018