Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cine face curățenie în Cimitirul Strehareți?!
10.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 607

Gunoaie, câini și morminte acoperite de buruieni. Este imaginea din Cimitirul Strehareți din Slatina. Un bărbat îl acuză pe administrator că nu păstrează curat locul unde mii de oameni și-au găsit odihna veșnică, deși încasează anual bani din taxa pe locul de veci. Proprietarul firmei Ecumenic Funerar, care administrează Cimitirul Strehareți de opt ani, se apără. Marin Iliuță spune că se face curățenie periodic în cimitir, iar pentru mormintele neîngrijite obligația le revine proprietarilor care, fie trec rar, fie le-au abandonat de ani de zile.


 Dan Mareș este un slătinean care de trei luni merge zilnic la Cimitirul Strehareți din Slatina, să aprindă o lumânare la mormântul soției sale.
În drumul spre mormânt, trece printre buruieni, câini și gunoaie. Este sfidător și umilitor, spune domnul Mareș, având în vedere că anual se plătește o taxă.
Din 2010, Cimitirul Strehareți din Slatina este administrat de firma Ecumenic Funerar. Pe administratorul acesteia, Marin Iliuță, l-am găsit la poarta cimitirului. Spune că sunt gunoaie pe alei, pentru că, fiind o suprafață destul de întinsă, curățenia se face periodic.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE