Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Haide să dăruim un nou început pentru un nou-născut!”
10.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 626

Pătuțuri pentru nou-născuti și scutece au fost donate la Maternitatea Spitalului din Caracal de Crucea Roșie, în parteneriat cu două brand-uri recunoscute. Donația se înscrie în proiectul „Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut” și le oferă nou-născuților confortul necesar în primele zile de viață.


 Campania „Haide să dăruim un nou început pentru un nou-născut!”, desfășurată în cadrul parteneriatului dintre Crucea Roșie Română și două branduri recunoscute, s-a finalizat prin dotarea a 48 de maternități de stat din România cu 128 de pătuțuri noi și 10.450 de lenjerii de pat. Proiectul a debutat în luna iunie 2017, și a avut loc în două etape.
„În județul Olt, donația a constat într-un număr de 6 pătuțuri pentru nou-născuți și 356 de scutece, în valoare totală de 14.491 de lei pe care le-am transportat astăzi la Spitalul Municipal Caracal, cu sprijinul voluntarilor Crucii Roșii Olt și al Consiliului de Administrație al spitalului, acestea intrând în posesia Secției de Neonatologie”, a precizat Simona Capisizu, directorul Filialei de Cruce Roșie Olt.
„Donația primită prin intermediul Crucii Roșii Olt ne sprijină enom în susținerea reabilitării și înnoirii maternității spitalului, pe care o dorim cu prioritate eficientă și modernă, astfel încât să oferim mămicilor și nou-născuților un început frumos în viață”, a declarat Daniela Buiculescu, managerul Spitalului Municipal Caracal.
Etapa a doua a campaniei, desfășurată în perioada aprilie – iunie 2018, le-a adus bebelușilor 48 de pătuțuri noi și 2.850 lenjerii de pat. Această continuare vine după succesul înregistrat în prima etapă, derulată din iunie până în septembrie 2017, când peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat au fost donate către 41 de maternități din țară. Identificarea nevoilor imediate din maternitățile de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române și al voluntarilor organizației.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE