Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vreme periculoasă pentru sănătate!
14.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 132

De la caniculă, la răcoare. Această schimbare bruscă a vremii ne poate afecta serios starea de sănătate. La Serviciul de Ambulanță Olt au început deja solicitările din cauza vremii, iar cei mai afectați sunt cei cu probleme cardiace.


 Săptămâna aceasta au fost solicitări pe bandă rulantă la Serviciul de Ambulanță Olt. Din cauza temperaturlior ridicate, mai mulți olteni au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Hainele deschise la culoare și lejere ne ajută să trecem mai ușor peste căldura sufocantă.
Nici răcoarea prea multă nu face bine organismului, în această perioadă, spun medicii. Atât răcirea bruscă a vremii, dar și aerul condiționat, le poate cauza celor cu probleme medicale.

Dulciurile și alcoolul trebuie evitate în zilele caniculare. În schimb, este recomandat consumul de legume și fructe proaspete. După aceste zile răcoroase, urmează din nou o perioadă de caniculă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019