Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viața sau bunurile materiale?
14.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 271

Ce faceți în cazul unui incendiu? Fugiți, pentru a vă salva viața, sau încercați să îl stingeți pentru a salva bunurile materiale? Pompierii spun că trebuie să alegem prima variantă! În multe cazuri, în tip ce cetățenii încercau să stingă singuri incendiul, au murit intoxicați cu fum ori au suferit arsuri care le-au lăsat sechele pe viață.


 Invitați la emisiunea „Perfectul simplu” de la Olt Tv, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au vorbit despre greșelile frecvente pe care le fac oamenii în cazul unui incendiu. Cei mai mulți au tendința să își salveze bunurile materiale, poate munca lor de-o viață. Greșit, spun pompierii! Viața trebuie salvată în primul rând, iar următorul lucru este să sunăm la 112.
Pompierii desfășoară periodic acțiuni de informare în rândul populației privind prevenirea incendiilor. În mediul rural, unde nivelul de informare este mai scăzut, reprezentanții ISU merg periodic și, împreună cu cei de la serviciile voluntare pentru situații de urgență, stau de vorbă cu oamenii.
Așadar, viața are prioritate! Salvați-vă din calea flăcărilor și chemați pompierii pentru a vă salva bunurile materiale!

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019