Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fostul director de la „Doina Oltului”, achitat
13.06.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 424

Fostul director al Ansamblului „Doina Oltului”, Costinel Alecsandrescu, a fost achitat în dosarul în care a fost trimis în judecată sub acuzația de delapidare, fals intelectual și fals în înscrisuri sub semnătură privată.


 Potrivit procurorului de caz, toate aceste fapte ar fi fost comise în perioada 2011-2013, în calitatea de șef al ansamblului, în complicitate cu omul de afaceri Petre Ilie, achitat și el în procesul de la Judecătoria Slatina. Totodată, a fost ridicat sechestrul asigurător asupra unor bunuri ale lui Alecsandrescu. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în 10 zile de la comunicare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018