Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Trei copii pe un loc la creșă
12.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 445

145 de familii din Slatina au solicitat, până acum, un loc la creșă pentru copiii lor, în anul școlar următor. Perioada de înscrieri se va încheia la sfârșitul acestei luni, așa că cei care vor să prindă un loc la creșă pentru copilul lor mai au șanse. Vestea proastă este că numărul locurilor disponibile este de 51, așa că vor fi aplicate criterii de selecție pentru fiecare dosar.


Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina primește încă cereri pentru înscrierea copiilor la creșele din oraș. Până acum, numărul solicitărilor este deja de aproape trei ori mai mare decât cel al locurilor disponibile.
După încheierea acestei perioade, fiecare dosar va fi analizat, iar o comisie va calcula punctajul acumulat în funcție de numărul copiilor aflați în îngrijire, distanța între domiciliul familiei și creșa solicitată, data la care părintele aflat în concediu de creștere a copilului își va relua activitatea, dar și în funcție de celelalte criterii stabilite prin lege.
Pentru că în ultimii ani numărul cererilor a fost constant mai mare decât numărul locurilor disponibile, municipalitatea a decis să construiască o creșă nouă.

Imobilul nou, tip duplex, va avea șase grupe de creșă și șase de grădiniță, cu program prelungit, potrivit proiectului pe care vor să îl implementeze reprezentanții Primăriei Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE