Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițistul care a oprit-o pe Halep în trafic, slătinean
12.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 8158

Un tânăr din Slatina, inspector în cadrul Poliției Rutiere din Ilfov, a fost cel care a oprit ieri în trafic mașina în care era Simona Halep. Adrian Covaciu a povestit, pentru Olt Tv, momentul pus la cale de Poliția Română pentru campioană. A fost o experiență unică pentru cei trei polițiști, care au avut șansa să o felicite pe Simona și să se fotografieze cu ea chiar în aeroport.


 Adrian Covaciu are 29 de ani și este din Slatina. Din 2012, după ce a absolvit Academia de Poliție, lucrează la Poliția Rutieră Ilfov. Ieri a făcut parte din echipa care a regizat o farsă pentru Simona Halep, la sosirea în țară. El a oprit în trafic, în incinta aeroportului, mașina în care se aflau Simona Halep, tatăl său și șoferul. A invocat probleme cu documentele mașinii și a început verificarea lor, când campioana a intervenit, cu amabilitate, să îl roage să se grăbească.

Pentru Adrian Covaciu a fost o onoare să ia parte la acest moment unic alături de Simona Halep. La fel și pentru colegii săi care au făcut parte din scenariu: subcomisarul Andrei Codău, purtător de cuvânt al MAI, și Loredana Dinu, ofițer de presă în cadrul Ministerului, și ea sportivă de performanță.

Simona Halep a gustat din plin farsa oamenilor legii. A coborât din mașină, s-a bucurat de florile primite și s-a fotografiat, veselă, cu polițiștii care i-au urat, într-un mod atât de frumos, „Bun venit acasă!”.
Scenariul a fost organizat, până în cele mai mici detalii, de Poliția Română. Polițistul în ținută de gală, subcomisarul Andrei Codău, i-a înmânat campioanei o fotografie surprinsă în timpul finalei de la Roland Garros și i-a urat succes în continuare.
„Anul acesta am decis sa te sancționam pentru că ai depășit viteza legala la Paris. Te-am surprins cu 172 de km/h. Noi acum puncte nu-ți mai dam, că ai destule puncte la Paris. Îți urăm mult succes, să fii numărul 1 cât mai mult timp”, a spus polițistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE