Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O singură donare salvează trei vieți
11.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 385

Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina caută în continuare donatori de sânge. În perioada verii, numărul lor rămâne constant, dar reprezentanții centrului fac apel către toți cei care pot să ajute, pentru că este nevoie în permanență de sânge. O singură donare poate salva trei vieți.


 La Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina sunt înscriși mii de donatori. Tineri, salariați sau oameni mai în vârstă, mulți dintre ei sunt donatori fideli și vin aici de mulți ani. Pentru a salva o viață, dar și pentru a-și monitoriza propria starea de sănătate. În această perioadă, numărul donatorilor nu depășește 30 în fiecare zi. Nu este mic, dar reprezentanții centrului încearcă să atragă tot mai mulți donatori.
Un domn a venit astăzi să doneze sânge pentru prima dată. O face pentru a salva viața unei rude. Dar spune că nu va fi ultima donare și că se va întoarce oricând este nevoie de sângele lui.
Sângele de la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina este livrat săptămânal la Spitalul Județean de Urgență Slatina și la Spitalul municipal din Caracal, dar și la Spitalele Floreasca, Fundeni, Municipal și cel de Urgență din București.
Pot să doneze sânge persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, într-o stare bună de sănătate. Donatorii primesc tichete de masă și o zi liberă la serviciu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019