Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale la pizzerii și fast-food
08.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 544

Restaurantele de tip fast-food, pizzeriile și bufeturile expres au fost atent verificate de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt. Controalele au vizat depistarea muncitorilor la negru, dar și a condițiilor în care aceștia își desfășoară activitatea. Inspectorii ITM au descoperit zeci de nereguli, pentru care au aplicat însă doar avertismente.


 Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au verificat, în perioada 29 -31 mai, toate locațiile de alimentație publică din județ. Au fost controale inopinate, atât în domeniul relațiilor de muncă, dar și în cel al sănătății și securității în muncă.
Zeci de nereguli au fost constatate de inspectorii ITM, însă pentru niciuna dintre acestea nu au fost aplicate amenzi. Doar avertismente.
Alte nereguli descoperite se referă la completarea registrului de evidență a salariaților cu date eronate și nesemnalizarea riscurilor de securitate și sănătate în muncă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019