Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță
21.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4876

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.


 De la începutul anului, în cartierul Progresul din Slatina au fost înregistrate 30 de furturi din autoturisme, zece distrugeri, 12 furturi din buzunare și poșete și 15 fapte cu violență. Un număr mare de fapte antisociale, spun polițiștii, care au luat măsuri, pentru a preveni acest gen de incidente. Astfel, zilnic, dar și pe timp de noapte, echipaje de poliție vor fi prezente în această parte a orașului.

Zona Progresul va fi monitorizată de poliție timp de o lună. Oamenii legii vor patrula pe jos sau cu mașinile din dotare, mai ales în zona unităților de învățământ. Acțiunile polițiștilor se desfășoară în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmi din Olt și Dolj, precum și cu Poliția Locală din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019