Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
CAO la Expo Apa 2018
17.05.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 115

Cele mai noi echipamente și instalații pentru apă potabilă, apă uzată, tratarea apei și sistemele de monitorizare și control, au fost expuse la Expo Apa 2018, eveniment desfășurat zilele trecute la București. La expoziția de echipamente și tehnologii au participat și reprezentanți ai Companiei de Apă Olt.


 În perioada 14-16 mai 2018 s-a desfășurat Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est, ediția a XX-a, eveniment organizat de Asociația Română a Apei și Patronatul Apei, în București, la Palatul Parlamentului. Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est este adresat specialiștilor în domeniul apei și include o serie de conferințe, seminarii și ateliere de lucru despre evoluția și dezvoltarea sectorului apei în România, dar și în țările din regiune. Temele abordate, în acest an, au fost „Managementul și utilizarea eficientă a apei”, „Finanțarea infrastructurii de apă prin fonduri europene în perioada de programare 2014-2020” și „Reglementări în domeniul apei la nivel internațional”.
La Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est a participat și directorul general al Companiei de Apă Olt. Iată ce a declarat acesta:
„Felicit Asociația Română a Apei și pe președintele Felix Stroe pentru organizarea Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est și a expoziției EXPO APA 2018.
Este o ocazie pentru noi, toți cei care lucrăm în domeniul apei, să ne întâlnim și să discutăm despre cum putem moderniza acest sector, cum putem utiliza eficient resursele de apă și cum trebuie să implementăm noile reglementări internaționale în domeniul apei. Ediția XX a Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est a avut și o altă temă principală, finanțarea infrastructurii de apă prin fonduri europene în perioada 2014-2020 și sper ca aceste discuții să fie utile pentru semnarea cât mai rapidă a contractelor de finanțare și demararea investițiilor”.
Alături de operatorii regionali din domeniul serviciilor de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apei uzate, la Expo Apa 2018 au participat și reprezentanți ai Asociației Române a Apei și ai Comisiei Europene și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și Bogdan Alexa, președintele Autorității Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018