Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
1 Iunie plin de aventuri, la Slatina
17.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2739

Se anunță un 1 Iunie plin de surprize și aventuri, la Slatina. Municipalitatea a pus la punct toate detaliile petrecerii organizate pe Esplanadă și în Expo Parcul din Slatina, de Ziua Copilului. Pe cei mici îi așteaptă plimbări cu ponei, un atelier de știință și un binoclu uriaș, prin care vor putea admira priveliștea orașului, nelipsita tombolă, dar și multe alte activități captivante.


 Slatina devine tărâmul aventurii, de Ziua Copilului. Primăria pregătește un spectacol de zile mari, pentru micii locuitori ai orașului, care sunt invitați să ia parte la „Adventure land”. Este un eveniment presărat cu multe activități inedite, care vor fi, cu siguranță, pe pacul participanților.
Aventura va începe la intrarea pe Esplanadă, de unde cei mici își vor ridica pașapoartele de copilărie, care le asigură accesul către toate activitățile distractive. Fiecare pașaport va avea și o hartă a „Adventure land”, cu toate atelierele la care se pot înscrie micii aventurieri. Dacă vor participa la patru dintre ele, vor avea șansa să câștige și un premiu, la marea tombolă.
Evenimentul va începe la ora 9.00 și durează până la ora 13.00. Plimbările cu poneii, dar și spectacolul „Dacii și romanii”, vor avea loc în Expo Parc, iar celelalte activități pe Esplanadă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019