Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
1 Iunie plin de aventuri, la Slatina
17.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1562

Se anunță un 1 Iunie plin de surprize și aventuri, la Slatina. Municipalitatea a pus la punct toate detaliile petrecerii organizate pe Esplanadă și în Expo Parcul din Slatina, de Ziua Copilului. Pe cei mici îi așteaptă plimbări cu ponei, un atelier de știință și un binoclu uriaș, prin care vor putea admira priveliștea orașului, nelipsita tombolă, dar și multe alte activități captivante.


 Slatina devine tărâmul aventurii, de Ziua Copilului. Primăria pregătește un spectacol de zile mari, pentru micii locuitori ai orașului, care sunt invitați să ia parte la „Adventure land”. Este un eveniment presărat cu multe activități inedite, care vor fi, cu siguranță, pe pacul participanților.
Aventura va începe la intrarea pe Esplanadă, de unde cei mici își vor ridica pașapoartele de copilărie, care le asigură accesul către toate activitățile distractive. Fiecare pașaport va avea și o hartă a „Adventure land”, cu toate atelierele la care se pot înscrie micii aventurieri. Dacă vor participa la patru dintre ele, vor avea șansa să câștige și un premiu, la marea tombolă.
Evenimentul va începe la ora 9.00 și durează până la ora 13.00. Plimbările cu poneii, dar și spectacolul „Dacii și romanii”, vor avea loc în Expo Parc, iar celelalte activități pe Esplanadă.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018