Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Loctrans schimbă traseele autobuzelor
16.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2429

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.


 Sunt mii de oameni care circulă zilnic cu autobuzele Loctrans. Un mijloc de transport sigur și rapid, spun călătorii. Dar pentru a ajunge la destinație mai repede, conducerea societății a regândit transportul în comun după modele aplicate cu succes în alte orașe. Serviciul de transport public local de călători în municipiul Slatina se va desfășura conform noilor trasee, începând cu data de 1 iunie.
Pentru a identifica cât mai ușor noile trasee, Loctrans a ales cinci culori specifice fiecărei linii.
Călătorii vor fi informați din timp în legătură cu aceste modificări.
Începând de luni, 5.000 de pliante vor fi împărțite abonaților, dar și celorlalți călători.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018