Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Loctrans schimbă traseele autobuzelor
16.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2284

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.


 Sunt mii de oameni care circulă zilnic cu autobuzele Loctrans. Un mijloc de transport sigur și rapid, spun călătorii. Dar pentru a ajunge la destinație mai repede, conducerea societății a regândit transportul în comun după modele aplicate cu succes în alte orașe. Serviciul de transport public local de călători în municipiul Slatina se va desfășura conform noilor trasee, începând cu data de 1 iunie.
Pentru a identifica cât mai ușor noile trasee, Loctrans a ales cinci culori specifice fiecărei linii.
Călătorii vor fi informați din timp în legătură cu aceste modificări.
Începând de luni, 5.000 de pliante vor fi împărțite abonaților, dar și celorlalți călători.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018