Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Avalanșă de cereri pentru creșele din Slatina
16.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 586

Părinții care vor să îi ducă pe cei mici la o creșă de stat din Slatina, în anul școlar următor vor avea emoții atunci când se va face repartizarea copiilor. În primele zece zile s-a depus deja un număr dublu de cereri în comparație cu locurile disponibile. Perioada de înscriere se încheie la sfârșitul lunii viitoare.


 A fost forfotă mare în ultimele zile la Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina. S-a dat startul înscrierilor la creșă, iar familiile interesate să îi ducă pe cei mici într-o astfel de instituție depun dosarele de înscriere. Până acum sunt doi copii pe un loc.
Reprezentanții instituției îi sfătuiesc pe părinți să facă tot posibilul pentru a aduce dosare complete, atunci când depun cererea de înscriere. Dacă totuși nu reușesc, trebui să păstreze numărul de înregistrare primit, până când vor atașa și celelalte acte.
Fiecare familie își poate calcula punctajul care îi asigură sau nu un loc la creșă pentru copil. Este însă important de precizat că domiciliul ar trebui să fie cât mai aproape de zona în care se află creșa, pentru ca dosarul să primească un punctaj suplimentar. De asemenea, cel puțin unul dintre părinți trebuie să aibă domiciliul stabil în Slatina. Mai sunt însă și alte lucruri de care se va ține cont, la departajare.
Și familiile care mai au în îngrijire cel puțin un copil, în afară de cel înscris la creșă, vor obține puncte în plus. Vor fi avantajate, de asemenea, familiile cu părinte unic, dar și cazurile sociale. Adeverințele de salariat ale părinților vor fi punctate în funcție de luna în care aceștia își reiau activitatea, dacă sunt în concediu de creștere a copilului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE