Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Olt a primit bani pentru reabilitare
15.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 519

Cinci posturi de poliție din județul Olt care aveau nevoie urgent de reparații curente sunt reabilitate cu bani de la Inspectoratul General al Poliției Române. Acestea vor fi renovate, atât la interior, cât și la exterior, tâmplăria de lemn va fi înlocuită cu geam termoizolant, iar acoperișul va fi reparat. Poliția Olt spune va solicita din nou fonduri, anul acesta, pentru a reabilita și alte posturi care necesită urgent reparații.


 200.000 de lei a primit Inspectoratul de Poliție Județean Olt pentru reabilitarea a cinci posturi de poliție din județ. Deși mai sunt și alte posturi care au nevoie de reparații, bugetul este limitat, iar prioritatea au avut posturile care necesită urgent lucrări de reabilitare.
În județul Olt sunt 104 posturi de poliție. Anul trecut au fost reabilitate nouă, iar anul acesta doar cinci. Lucrările vor fi finalizate până pe 30 iunie.
La Postul de Poliție din comuna Brebeni, lucrările de reabilitare au fost deja finalizate.
Reprezentanții Poliției Olt spun că, în semestrul doi, vor solicita noi fonduri pentru continuarea reabilitării posturilor de poliție comunale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE