Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Poliția Olt a primit bani pentru reabilitare
15.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 503

Cinci posturi de poliție din județul Olt care aveau nevoie urgent de reparații curente sunt reabilitate cu bani de la Inspectoratul General al Poliției Române. Acestea vor fi renovate, atât la interior, cât și la exterior, tâmplăria de lemn va fi înlocuită cu geam termoizolant, iar acoperișul va fi reparat. Poliția Olt spune va solicita din nou fonduri, anul acesta, pentru a reabilita și alte posturi care necesită urgent reparații.


 200.000 de lei a primit Inspectoratul de Poliție Județean Olt pentru reabilitarea a cinci posturi de poliție din județ. Deși mai sunt și alte posturi care au nevoie de reparații, bugetul este limitat, iar prioritatea au avut posturile care necesită urgent lucrări de reabilitare.
În județul Olt sunt 104 posturi de poliție. Anul trecut au fost reabilitate nouă, iar anul acesta doar cinci. Lucrările vor fi finalizate până pe 30 iunie.
La Postul de Poliție din comuna Brebeni, lucrările de reabilitare au fost deja finalizate.
Reprezentanții Poliției Olt spun că, în semestrul doi, vor solicita noi fonduri pentru continuarea reabilitării posturilor de poliție comunale.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018