Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Angajată de la Înmatriculări, cercetată pentru luare de mită
15.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1540

O angajată de la Serviciul de Permise Auto și Înmatricularea Vehiculelor Olt este cercetată de polițiștii din cadrul Direcției Generale Anticorupție pentru luare de mită. Aceasta a primit bani pentru înmatricularea a două vehicule, fără programare. Femeia a fost pusă sub control judiciar și este suspendată din funcție.


 O angajată de la Serviciul de Permise Auto și Înmatricularea Vehiculelor Olt este acuzată că a luat mită 300 de lei, pentru înmatricularea a două autoturisme, fără programare. Femeia a fost săltată, ieri, de polițiștii Direcției Generale Anticorupție, în urma unui denunț.
„În fapt, la data de 17.02.2017, la sediul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) -Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Olt au fost înregistrate două denunțuri formulate de doi cetățeni și un agent de poliție din cadrul I.P.J. Olt, în care se menționa faptul că angajata SPCRPCÎV Olt a primit suma de 300 de lei în vederea înmatriculării a două autoturisme, fără a respecta programarea creată pe baza bonurilor de ordine”, se arată în comunicatul Direcției Generale Anticorupție Olt.
Anchetatorii au stabilit că femeia a reușit să înmatriculeze astfel un singur autoturism, iar pentru celălalt a fost returnată suma de 150 lei. Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus măsura preventivă a controlului judiciar împotriva inculpatei, pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicţia de a ocupa funcţia publică în desfăşurarea căreia a săvârşit fapta.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018