Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
13 ani de la dispariția Danielei Fană
15.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 798

13 ani de suferință și căutări disperate. Atât se împlinesc luna aceasta de la dispariția Danielei Fană. Femeia, din Slatina, a dispărut pe 22 mai 2005, de la domiciliul soțului ei, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Mama sa o caută și acum, iar poliția spune că desfășoară în continuare activități pentru găsirea ei.


 Daniela Fană avea 37 de ani când a dispărut fără urmă, din apartamentul în care locuia împreună cu soțul și copilul lor. 13 ani au trecut de atunci. Au fost audiați zeci de martori, fostul soț al femeii, rudele și persoanele apropiate familiei. Nimeni nu a mai văzut-o și nu știe ce s-ar fi putut întâmplat cu ea.
Poliția spune că o caută în continuare pe Daniela Fană.
Mama Danielei Fană spune că se simte la capătul răbdării. Susține că fostul ginere ar ști ce a pățit fiica sa, dar poliția nu confirmă lucrul acesta.
Cazul Danielei Fană nu este singura dispariție din județul Olt la care polițiștii lucrează de atâția ani. Cel mai vechi caz de dispariție este al uni bărbat, pe care oamenii legii îl caută încă din anii ’90.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018