Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Braconierii fac ravagii pe Olt
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 468

Acțiuni de amploare pe râul Olt, pentru prinderea braconierilor. Jandarmii, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură, au desfășurat controale, sâmbătă, pe lacurile de acumulare din județ. La Strejești au fost găsite plase de pescuit, în lungime totală de patru kilometri. 160 de kilograme de pește au fost eliberate în apă.


Controalele pe râul Olt au început sâmbătă dimineață. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură Olt, au pornit în căutarea braconierilor. La Cilieni, un bărbat a fost prins în timp ce pescuia în scop comercial.
Controalele au continuat și pe lacurile de acumulare de la Strejești și Drăgășani. Patru kilometri de plase de pescuit au găsit jandarmii în apă și peste 160 de kilograme de pește.
Plasele de pescuit au fost distruse la fața locului. Controalele pe râul Olt vor continua, mai ales că în această perioadă este interzis pescuitul.
Acțiunea pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol s-a desfășurat cu sprijinul reprezentanților Asociației Salvați Râul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019