Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Braconierii fac ravagii pe Olt
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 441

Acțiuni de amploare pe râul Olt, pentru prinderea braconierilor. Jandarmii, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură, au desfășurat controale, sâmbătă, pe lacurile de acumulare din județ. La Strejești au fost găsite plase de pescuit, în lungime totală de patru kilometri. 160 de kilograme de pește au fost eliberate în apă.


Controalele pe râul Olt au început sâmbătă dimineață. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură Olt, au pornit în căutarea braconierilor. La Cilieni, un bărbat a fost prins în timp ce pescuia în scop comercial.
Controalele au continuat și pe lacurile de acumulare de la Strejești și Drăgășani. Patru kilometri de plase de pescuit au găsit jandarmii în apă și peste 160 de kilograme de pește.
Plasele de pescuit au fost distruse la fața locului. Controalele pe râul Olt vor continua, mai ales că în această perioadă este interzis pescuitul.
Acțiunea pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol s-a desfășurat cu sprijinul reprezentanților Asociației Salvați Râul Olt.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018