Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Când se închide Podul Olt?
11.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2788

Podul Olt rămâne deocamdată deschis circulației. Lucrările de reparație ar trebui să înceapă în această toamnă, dacă nu vor exista contestații și dacă vremea va permite lucrul acesta. Cel mai probabil, însă ele vor fi amânate pentru anul viitor. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina iau în calcul mai multe variante de ocolire: prima ar fi pe barajul de la Moșteni, dar s-ar putea circula și pe DN 6 și DN 7.


 Până în această toamnă nu se întrerupe circulația pe Podul Olt. Autoritățile nu știu nici măcar dacă lucrările de reparație vor demara la finalul acestui an sau vor aștepta până la începutul lui 2019. Nu s-au stabilit deocamdată nici variantele de ocolire, întrucât acestea trebuie mai întâi inventariate, pentru că este posibil să necesite reparații, spun cei de la Drumuri Naționale.
În prezent se așteaptă anunțarea firmei câștigătoare, care va executa lucrările de reparație, după care urmează perioada de depunere a contestațiilor. Constructorul are apoi la dispoziție trei luni pentru realizarea proiectului tehnic.
Lucrările de reparație a Podului Olt vor dura timp de un an. Zilnic, între 12.000 și 15.000 de autovehicule tranzitează Podul Olt, iar acesta a ieșit demult din garanție. Proiectul de reabilitare, realizat de Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Craiova, are o valoare 26,35 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE