Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Afaceri parfumate profitabile
10.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 604

În spatele standurilor colorate și parfumate de la Expo Fora am descoperit astăzi povești de succes, ale unor mici întreprinzători, care au pariat pe culturi neconvenționale și se poate spune că au dat lovitura. Au zeci de mii de plante frumos mirositoare, care atrag din ce în ce mai mulți clienți, de la un an la altul. Olt Tv a stat de vorbă cu ei și a aflat câtă muncă stă în spatele unui ghiveci cu rozmarin sau cu trandafiri.


 Expo Flora aduce la Slatina nu doar parfum și culoare, ci și oameni deosebiți, care îngrijesc pasionați fiecare plantă. Ei povestesc, în fața camerelor de filmat, cum au reușit să facă profit din flori sau plante aromatice. Marian Roșu
a venit la Slatina cu mii de trandafiri, la prețuri incredibil de mici, pe care îi îngrijește în serele sale de la Drăgășani.
Obținerea profitului din cultura de trandafiri nu este însă la îndemâna oricui. Este nevoie de o investiție inițială considerabilă, astfel încât plantelor să nu le lipsească nimic, tot timpul anului.
Un alt stand cu plante deosebite este și cel a lui Marian Cîrciumaru. Într-o seră mare și nouă solarii din Târgoviște a renunțat la suprafețele cultivate cu legume pentru a face loc unor specii mai rar întâlnite, cum ar fi mimoze sau mușcate parfumate, dar și plante aromate.
Căpșunile curgătoare, care rodesc tot timpul anului, arbuști fructiferi, leandri multicolori sunt alte atracții prezentate de expozanți zilele acestea, pe esplanadă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE