Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
1 Mai, liber la distracție
25.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 694

S-au dus vremurile de altădată, când oamenii se adunau în număr mare să participe la defilarea organizată de 1 Mai. Manifestările grandioase din trecut au fost înlocuite în timp cu petreceri câmpenești. Acum, oamenii se adună la pădure, încing grătarele, se relaxează în aer liber și ascultă muzică. Nu lipsesc nici comercianții, care aduc la vânzare produse de tot felul, iar pentru copii sunt amenajate locuri de distracție.


 Defilări grandioase, petreceri câmpenești. Așa era sărbătorit odată 1 Mai Muncitoresc. Cu mic, cu mare, oamenii se adunau să celebreze Ziua Muncii și chiar se pregăteau din timp pentru acest eveniment. Astăzi, 1 Mai este o zi liberă, pe care cei mai mulți o sărbătoresc printr-o ieșire la iarbă verde, la un grătar sau la o plimbare cu familia.
La Pădurea Strehareți, municipalitatea a pus la dispoziție grătare, pe care oamenii pot să le folosească oricând.
Cei mai puțin civilizați, care vor distruge grătarele, vor lăsa în urmă gunoaie sau vor provoca scandal, sunt pasibili de amenzi cuprinse între 100 și 5.000 de lei.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018