Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
1 Mai, liber la distracție
25.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 714

S-au dus vremurile de altădată, când oamenii se adunau în număr mare să participe la defilarea organizată de 1 Mai. Manifestările grandioase din trecut au fost înlocuite în timp cu petreceri câmpenești. Acum, oamenii se adună la pădure, încing grătarele, se relaxează în aer liber și ascultă muzică. Nu lipsesc nici comercianții, care aduc la vânzare produse de tot felul, iar pentru copii sunt amenajate locuri de distracție.


 Defilări grandioase, petreceri câmpenești. Așa era sărbătorit odată 1 Mai Muncitoresc. Cu mic, cu mare, oamenii se adunau să celebreze Ziua Muncii și chiar se pregăteau din timp pentru acest eveniment. Astăzi, 1 Mai este o zi liberă, pe care cei mai mulți o sărbătoresc printr-o ieșire la iarbă verde, la un grătar sau la o plimbare cu familia.
La Pădurea Strehareți, municipalitatea a pus la dispoziție grătare, pe care oamenii pot să le folosească oricând.
Cei mai puțin civilizați, care vor distruge grătarele, vor lăsa în urmă gunoaie sau vor provoca scandal, sunt pasibili de amenzi cuprinse între 100 și 5.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019