Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Se spală rețelele de apă
23.04.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 186

Compania de Apă Olt va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina în zilele de 23, 24, 25 și 26 aprilie.


 Programul acestor lucrări este următorul: 23 aprilie - spălari ale rețelelor în partea de jos a municipiului, de la ora 21.30 până a doua zi la 5.30. Pe 24, 25, 26 aprilie se spală rețelele din partea de sus a Slatinei și în comuna Slătioara de la ora 21.30 până a doua zi la 5.30. Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune. Nu se oprește furnizarea apei potabile.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018