Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi pentru munca la negru
12.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 215

300 de controale și aproape tot atâtea măsuri au fost dispuse de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, în urma verificărilor desfășurate în luna martie la angajatorii din județ. Mai multe persoane au fost prinse lucrând la negru, iar patronii au fost sancționați de inspectorii în control. Valoarea amenzilor se ridică la 240.000 de lei, mai mare față de luna februarie.


 În luna martie 2018, inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au desfășurat acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă și cel al securității și sănătății în muncă. Acțiunile au vizat firmele care își desfășoară activitatea în diferite domenii.
La fiecare control al celor de la ITM sunt descoperiți muncitori la negru. De data aceasta, numărul lor a fost mai mare, față de lunile trecute.
Pe lângă amenzile aplicate, inspectorii ITM au dat și mai multe avertismente. Totodată s-a dispus remedierea neregulilor constatate. Printre problemele găsite se află neevidențierea orelor de muncă efectuate sâmbăta și duminica, nerepartizarea programului de lucru pentru salariații cu timp partial, dar și întârzieri la plata salariilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018