Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi pentru munca la negru
12.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 220

300 de controale și aproape tot atâtea măsuri au fost dispuse de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, în urma verificărilor desfășurate în luna martie la angajatorii din județ. Mai multe persoane au fost prinse lucrând la negru, iar patronii au fost sancționați de inspectorii în control. Valoarea amenzilor se ridică la 240.000 de lei, mai mare față de luna februarie.


 În luna martie 2018, inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au desfășurat acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă și cel al securității și sănătății în muncă. Acțiunile au vizat firmele care își desfășoară activitatea în diferite domenii.
La fiecare control al celor de la ITM sunt descoperiți muncitori la negru. De data aceasta, numărul lor a fost mai mare, față de lunile trecute.
Pe lângă amenzile aplicate, inspectorii ITM au dat și mai multe avertismente. Totodată s-a dispus remedierea neregulilor constatate. Printre problemele găsite se află neevidențierea orelor de muncă efectuate sâmbăta și duminica, nerepartizarea programului de lucru pentru salariații cu timp partial, dar și întârzieri la plata salariilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018